preskoči na sadržaj

Osnovna škola Matije Vlačića Labin

Iz epidemioloških razloga, predmetni učitelji će individualne informacije za roditelje ili informacije za roditelje održavati prema utvrđenim terminima putem telefona, e-maila ili uživo ispred škole. Način održavanja informacija naveden je u dokumentu. Za one predmetne učitelje koji imaju navedeno da informacije održavaju uživo potrebno je dolazak najaviti razredniku.

Razrednici će razgovore s roditeljima održavati na način dogovoren na roditeljskom sastanku u terminu koji se nalazi u dokumentu.

Grupne informacije za roditelje ili roditeljski sastanci organiziraju se najmanje triput godišnje. O terminu održavanja roditelje obavijesti razrednik.

DAN OTVORENIH VRATA

U našoj školi se tijekom školske godine u dva do tri navrata održi događaj Dan otvorenih vrata. Tada svi učitelji u popodnevnim satima održavaju informacije za roditelje. Roditelj se može informirati o uspjehu i  vladanju svog djeteta kod razrednika, učitelja svih predmeta koje dijete ima, kod stručnih suradnika (pedagoginje, knjižničarke, psihologinja) te ravnatelja škole.

Obavijest o terminu održavanju Dana otvorenih vrata objavljujemo na oglasnoj ploči web stranice škole i oglasnoj ploči škole.

 

 

Zelenice 4

855-488

ured@os-mvlacica-labin.skole.hr

 

  NA VRH  Napredno pretraživanje
Traži
 

Zelenice 4

855-488

ured@os-mvlacica-labin.skole.hr

 

 

Sandučić Hvalibaba i Tužibaba -ubacite  pismo pohvale i pokude ili postavite nam pitanje, dajte prijedlog o školskom životu

 
NASTAVA NA DALJINU
 
 
Ministarstvo znanosti i obrazovanja - I-nastava - Naslovna  
 
KORISNE POVEZNICE
Grad Labin
Ministarstvo znanosti i obrazovanja - Naslovna

 

  NA VRH  

 

 

Labin vrijeme

 

"Osmijeh je lijepa riječ bez slova."

Nepoznati autor

 
RASPORED ZVONA

 
NATJEČAJI

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 9. 2020.

Ukupno: 22741
Ovaj mjesec: 1010
Ovaj tjedan: 132
Danas: 4
 
 > Nastava  > Raspored individualnih informacija za roditelje
CMS za škole logo
Osnovna škola Matije Vlačića Labin / Zelenice 4, HR-52220 Labin / os-mvlacica-labin.skole.hr / ured@os-mvlacica-labin.skole.hr
preskoči na navigaciju