preskoči na sadržaj

Osnovna škola Matije Vlačića Labin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuharica Lara i kuhar Nisvet u kuhinji matične škole svakog dana vrijedno pripremaju marendu i ručak za učenike naše škole. Za učenike područne škole organiziran je prijevoz obroka svakog dana iz matične škole.

 

Prehrana u šk. god. 2021./22.

Školska marenda organizira se: za razrednu nastavu nakon 2. školskog  sata (9:35 do 9:50), a za predmetnu nastavu nakon 3. školskog sata (10:25 do 10:40). Odvija se prema rasporedu u tjednu:

- ponedjeljak: kuhana marenda u blagovaoni: 1., 2., 5. i 6. razred, ostali razredi suha marenda (sendvič, voćka, pojedinačno umotanih u salvetu i foliju, jogurt ili napitak u pakiranju; u razredu ili dvorištu škole)

- utorak: kuhana marenda u blagovaoni: 3., 4., 7. i 8. razred, ostali razredi suha marenda (sendvič, voćka, pojedinačno umotanih u salvetu i foliju, jogurt ili napitak u pakiranju; u razredu ili dvorištu škole)

- srijeda: kuhana marenda u blagovaoni: 1., 2., 5. i 6. razred, ostali razredi suha marenda (sendvič, voćka, pojedinačno umotanih u salvetu i foliju, jogurt ili napitak u pakiranju; u razredu ili dvorištu škole)

- četvrtak: kuhana marenda u blagovaoni: 3., 4., 7. i 8. razred, ostali razredi suha marenda (sendvič, voćka, pojedinačno umotanih u salvetu i foliju, jogurt ili napitak u pakiranju; u razredu ili dvorištu škole).

- petak: svi razredi suha marenda (sendvič, voćka, pojedinačno umotanih u salvetu i foliju, jogurt ili napitak u pakiranju; u razredu ili dvorištu škole)

 

Napomene:

Jelovnik je podložan promjenama ovisno o dostavi i dostupnosti namirnica.

Svaki dan na jelovniku je voće.

Učenici koji se ne hrane u školskoj kuhinji, marendu donose od kuće.

 

Suhe marende će učenicima razredne i predmetne nastave biti postavljane ispred učionica. Ovisno o vremenskim prilikama, marendaju u učionici ili na školskom igralištu.

 

Mjesta okupljanja učenika predmetne nastave na dvorištu škole za vrijeme suhe marende:

Tribine bliže dvorani: 5. i 7. razred

Tribine bliže parkingu: 6. i 8. razred

Dežurni učitelji za vrijeme marende dežuraju u marendariju i na dvorištu škole /u razredu.

 

Kuhani obrok (ručak) organiziran je za učenike produženog boravka u blagovaoni, u 5 podijeljenih grupa (1. a i b, 2. a i b, 3. a i b, 4. a i b, PŠ Rabac) poštujući pritom sve epidemiološke mjere.  Nužno je pridržavati se fizičke distance od najmanje 1,5 m prilikom jela te ne koristiti tuđi ni dijeliti svoj pribor za jelo, posuđe ni čaše. Kruh se dijeli svakom učeniku posebno, ne koriste se zajedničke košarice na stolu. Učenici se ne mogu samoposluživati.

Zelenice 4

855-488

ured@os-mvlacica-labin.skole.hr

 

  NA VRH  Napredno pretraživanje
Traži
 

Zelenice 4

855-488

ured@os-mvlacica-labin.skole.hr

 

 
NASTAVA NA DALJINU
 
 
Ministarstvo znanosti i obrazovanja - I-nastava - Naslovna  
 
KORISNE POVEZNICE
Grad Labin
Ministarstvo znanosti i obrazovanja - Naslovna

 

  NA VRH  

 

 

"Ljudi su stvoreni da budu voljeni.
Stvari su stvorene da budu korištene.
Ne možemo istinski napredovati
dok to dvoje obrćemo:
dok ljude koristimo,
a stvari volimo.
"

nepoznati autor

 
 

 

 

 

Labin vrijeme

 
RASPORED ZVONA

 
NATJEČAJI

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 9. 2020.

Ukupno: 72637
Ovaj mjesec: 204
Ovaj tjedan: 524
Danas: 53
 
 > Nastava  > Prehrana učenika
CMS za škole logo
Osnovna škola Matije Vlačića Labin / Zelenice 4, HR-52220 Labin / os-mvlacica-labin.skole.hr / ured@os-mvlacica-labin.skole.hr
preskoči na navigaciju