preskoči na sadržaj

Osnovna škola Matije Vlačića Labin

 

Iz epidemioloških razloga, predmetni učitelji će razgovore s roditeljima održavati prema utvrđenim terminima putem telefona, e-maila ili uživo ispred škole. Način održavanja informacija naveden je u dokumentu. Za one predmetne učitelje koji imaju navedeno da informacije održavaju uživo potrebno je dolazak najaviti razredniku.

Također, razrednici će razgovore s roditeljima održavati na način dogovoren na roditeljskom sastanku u terminu koji se nalazi u dokumentu.

DAN OTVORENIH VRATA

U našoj školi se tijekom školske godine u dva do tri navrata održi događaj Dan otvorenih vrata. Tada svi učitelji u popodnevnim satima održavaju informacije za roditelje. Roditelj se može informirati o uspjehu i  vladanju svog djeteta kod razrednika, učitelja svih predmeta koje dijete ima, kod stručnih suradnika (pedagoginje, knjižničarke, psihologinja) te ravnatelja škole. Obavijest o terminu održavanju Dana otvorenih vrata objavljujemo na oglasnoj ploči web stranice škole i oglasnoj ploči škole.

Zelenice 4

855-488

ured@os-mvlacica-labin.skole.hr

 

 

  NA VRH  

 
Ispis statistike od 1. 9. 2020.

Ukupno: 12309
Danas: 3
 

 
 
 > Nastava  > Raspored individualnih informacija za roditelje
CMS za škole logo
Osnovna škola Matije Vlačića Labin / Zelenice 4, HR-52220 Labin / os-mvlacica-labin.skole.hr / ured@os-mvlacica-labin.skole.hr
preskoči na navigaciju