preskoči na sadržaj

Osnovna škola Matije Vlačića Labin

 > Naslovnica

MJESEC BORBE PROTIV OVISNOSTI

15.11.-15.12.

 

OGLASNA PLOČA

Srednje škole i učenički domovi u Istarskoj županiji

Autor: Administrator , 12. 10. 2018.

Budući srednjoškolci,

nakon završene osnovne škole možete nastaviti školovanje ili ne nastaviti školovanje i uključiti se u svijet rada. Pri tome imajte na umu da je sa završenom osnovnom školom teško naći posao. Ukoliko ste odlučili ne nastaviti školovanje, a napunili ste 15 godina, možete se prijaviti Hrvatskom zavodu za zapošljavanje - Područnom uredu u mjestu prebivališta i kao privremeno nezaposlena osoba ostvariti pravo na posredovanje pri zapošljavanju i pravo na profesionalno usmjeravanje.
Ako ste odlučili nastaviti školovanje, važno je prikupiti što više informacija o različitim zanimanjima, o školama i programima obrazovanja, kao i o mogućnostima zapošljavanja, odnosno nastavka daljnjeg obrazovanja. Pokušajte napraviti odabir onih zanimanja koja vam se čine najprimjerenijima i najprivlačnijima s obzirom na vaše interese, vrijednosti, sposobnosti i karakter. Unutar naše županije možete izabrati svoju buduću srednju školu između čak 22 srednje škole. Klikom na naziv srednje škole ili učeničkog doma na poveznici u nastavku saznajte detaljnije koje programe nudi, koji su uvjeti upisa, mogućnosti smještaja  za učenike koji dolaze iz drugih gradova te općenito o pojedinoj školi ili domu.

Popis srednjih škola i učeničkih domova u Istarskoj županiji
Zelenice 4

855-488

ured@os-mvlacica-labin.skole.hr

 

 

  NA VRH  

DAN OTVORENIH VRATA

pon, 19.11.2018.

17-18 sati

 

 
Ispis statistike od 31. 8. 2018.

Ukupno: 33829
Ovaj mjesec: 12006
Ovaj tjedan: 327
Danas: 327
 

 
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Osnovna škola Matije Vlačića Labin / Zelenice 4, HR-52220 Labin / os-mvlacica-labin.skole.hr / ured@os-mvlacica-labin.skole.hr
preskoči na navigaciju