preskoči na sadržaj

Osnovna škola Matije Vlačića Labin

 > Naslovnica

MJESEC BORBE PROTIV OVISNOSTI

15.11.-15.12.

 

OGLASNA PLOČA

Izmjene i dopune Kućnog reda škole - korištenje mobitela u školi

Autor: Administrator , 10. 10. 2018.

Poštovani roditelji i učenici,

upućujemo vas na izmjene i dopune Kućnog reda škole.

Izmjene i dopune vrijede od petka, 12.10.2018.

Kućni red škole i izmjene i dopune Kućnog reda

Članak 18. mijenja se i glasi:

Učenici ne smiju koristiti mobitel i druge slične aparate tijekom boravka u prostoru škole (školska zgrada i školsko dvorište). Ako učenici u Školu donesu mobitele, moraju ih ugasiti (isključiti) i držati u torbi do odlaska iz prostora Škole. U slučaju da protivno ovim pravilima, učenik nedozvoljeno koristi mobitel, učitelji, stručni suradnici i ravnatelj dužni su istog oduzeti, predati u ured ravnatelja te obavijestiti razrednika. Razrednik obavještava roditelje o preuzimanju mobitela. Škola ne odgovara za oštećene, izgubljene ili otuđene mobitele. Odredbe iz ovog članka o uporabi mobitela  za vrijeme nastave odnosi se i na učitelje i ostale zaposlenike ako su na zamjeni ili rade s učenicima. Mobiteli i drugi slični aparati dozvoljeni su u odgojno-obrazovne svrhe ukoliko je predviđeno od strane učitelja.”

U školi je također zabranjena uporaba drugih aparata koji omogućavaju video, audio i foto snimanje školskih prostora, zaposlenika ili drugih učenika osim ako osoba koja snima ima dozvolu ravnatelja.

 
Zelenice 4

855-488

ured@os-mvlacica-labin.skole.hr

 

 

  NA VRH  

DAN OTVORENIH VRATA

pon, 19.11.2018.

17-18 sati

 

 
Ispis statistike od 31. 8. 2018.

Ukupno: 33801
Ovaj mjesec: 11978
Ovaj tjedan: 299
Danas: 299
 

 
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Osnovna škola Matije Vlačića Labin / Zelenice 4, HR-52220 Labin / os-mvlacica-labin.skole.hr / ured@os-mvlacica-labin.skole.hr
preskoči na navigaciju