preskoči na sadržaj

Osnovna škola Matije Vlačića Labin

 > Naslovnica

Zelenice 4

855-488

ured@os-mvlacica-labin.skole.hr

 

 

  NA VRH  

OGLASNA PLOČA

Jumicar – program prometne kulture

Autor: Sanja Škopac, 17. 10. 2018.

Program prometne kulture za najmlađe danas je proveden u našoj školi, a u edukaciji su sudjelovali i učenici Osnovne škole “Ivo Lola Ribar” Labin. Stotinjak učenika drugih razreda iskušalo je svoja znanja i vještine snalaženja u prometu, a edukaciju su prošli vrlo uspješno!

Šareni poligon dobio je na ozbiljnosti kada su se pridružili: policijska službenica za sigurnost i prevenciju gđa. Radmila Pekas i gosp. Davor Đurašin iz PP Labin kao i gosp. Aleksandar Šerović  iz PU istarske-ured načelnika-odjel prevencije. Učenicima su pokazivali kakvim resursima policija raspolaže, a bili su i velika potpora na simuliranoj prometnici.

Osim predavanja o prometu, drugašići su učili i o prvoj pomoći od Gradskog društva Crvenog križa Labin. Radionicu i predavanje održala je gđa. Barbara Škopac Belušić sa svojim timom volontera.

Edukaciji su se pridružili i g.Dario Strel i Klaudio Matošić iz JVP Labin. Učenicima su pokazali što sve rade vatrogasci, sadržaj vatrogasnog vozila i naučili ih ponešto o prevenciji od požara.

Učenici 7. razreda: Sara, Matija, Nola i Nicolas sudjelovali su kao školska prometna jedinica, te su pomogli u izvedbi praktičnog dijela edukacije.

Zahvaljujemo svim službama na ugodnom druženju i odličnim radionicama pomoću kojih su djeca na praktičan, zabavan i zanimljiv način puno naučila!

Podsjećamo na oprez u prometu i veselimo se idućem susretu!

                                 Učiteljice: Marina Franković i Sanja Škopac

 

             
DAN OTVORENIH VRATA

pon, 19.11.2018.

17-18 sati

 

 
Ispis statistike od 31. 8. 2018.

Ukupno: 33816
Ovaj mjesec: 11993
Ovaj tjedan: 314
Danas: 314
 

 
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Osnovna škola Matije Vlačića Labin / Zelenice 4, HR-52220 Labin / os-mvlacica-labin.skole.hr / ured@os-mvlacica-labin.skole.hr
preskoči na navigaciju