preskoči na sadržaj

Osnovna škola Matije Vlačića Labin

 > Naslovnica

Zelenice 4

855-488

ured@os-mvlacica-labin.skole.hr

 

  NA VRH  

OGLASNA PLOČA

Obilježen Dan Sigurnijeg Interneta

Autor: Administrator , 11. 2. 2021.

Dan Sigurnijeg Interneta održava se svake godine na drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca diljem svijeta s ciljem promicanja sigurnije i odgovornije upotrebe online tehnologije i mobilnih uređaja, posebice među djecom i mladima.

Povodom obilježavanja međunarodnog Dana Sigurnijeg Interneta 2021., Centar za nestalu i zlostavljanu djecu, sa svojim partnerima i suradnicima, već sedmu godinu zaredom organizirao je razne aktivnosti za djecu i mlade. 

U neke aktivnosti uključili su se i učenici 5.-8.r. naše škole. Jedna od aktivnosti bila je i online kviz za djecu i mlade o sigurnosti na Internetu kao i edukativna predavanja na temu Društvene mreže i mladi te Ovisnost o Internetu.

Učenici 1.- 4. razreda sa svojom su učiteljicom informatike razgovarali o sigurnosti na Internetu te na tu temu izrađivali plakate.

Roditelji učenika 5-ih razreda dobit će kratki vodič za roditelje „Kako se zaštititi u svijetu Interneta i mobilnih telefona“.

S obzirom da je tema Interneta i elektroničkih medija široka i danas jako važna, i dalje će se u školi provoditi aktivnosti kako bi našim učenicima olakšali sigurnu uporabu tehnologije i mobilnih uređaja.
 

Zelenice 4

855-488

ured@os-mvlacica-labin.skole.hr

 

 

Sandučić Hvalibaba i Tužibaba -ubacite  pismo pohvale i pokude ili postavite nam pitanje, dajte prijedlog o školskom životu

 
NASTAVA NA DALJINU
 
 
Ministarstvo znanosti i obrazovanja - I-nastava - Naslovna  
 
KORISNE POVEZNICE
Grad Labin
Ministarstvo znanosti i obrazovanja - Naslovna

 

  NA VRH  

 

 

Labin vrijeme

 

"Osmijeh je lijepa riječ bez slova."

Nepoznati autor

 
RASPORED ZVONA

 
NATJEČAJI

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 9. 2020.

Ukupno: 22741
Ovaj mjesec: 1010
Ovaj tjedan: 132
Danas: 4
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Osnovna škola Matije Vlačića Labin / Zelenice 4, HR-52220 Labin / os-mvlacica-labin.skole.hr / ured@os-mvlacica-labin.skole.hr
preskoči na navigaciju