preskoči na sadržaj

Osnovna škola Matije Vlačića Labin

 > Naslovnica

Zelenice 4

855-488

ured@os-mvlacica-labin.skole.hr

 

 

  NA VRH  

OGLASNA PLOČA

DJEDOVI MRAZOVI VRATILI ČAROLIJU BOŽIĆA PRVAŠIĆIMA

Autor: Silva Tenčić, 21. 12. 2020.

         

U petak, 18.12.2020. dva Djeda Mraza posjetila su učenike 1.a i 1.b razreda. Svoje su poklone, uz epidemiološke mjere, donijeli u školu već u srijedu i smišljali načine kako iznenaditi učenike. Danas su uljepšali dan vrijednim, marljivim i dobrim prvašićima koji  su se ove drugačije školske godine odgovorno ponašali i uživali u prvim mjesecima školovanja i  učenja novih znanja. Kao mali vilenjaci tijekom prosinca ukrašavali su razrede, izrađivali ukrase i čestitke za prijatelje, roditelje i učitelje. Naučili su mnogo pjesama i recitacija pa su dio toga pokazali i djedicama. Čudili su se Djedu Mrazu s maskom.

No, sve je bilo manje bitno od njihovog osmijeha, veselja i oduševljenja poklonima. Vrijedilo je doživjeti Dan dječjih radosti nakon svakodnevnih strahova i tema s kojima se borimo. PRAVA ČAROLIJA OSJEĆAJA, EMOCIJA , BLAGDANSKE TOPLINE I LJUBAVI.

Poklone su osigurali Grad Labin, općine Raša i Nedešćina.

Djedovi Mrazovi su pozdravili  i sve ostale učenike Matične škole, naravno s vanjske strane razreda, mašući im u pratnji Rudolfa, uz zvuk zvončića...

HO-HO-HO 

Bio je to dan za pamćenje! Želimo ponovo takve dane!

ČESTIT  I ZDRAVI BOŽIĆ TE SRETNIJU NOVU GODINU SVIM UČENICIMA, RODITELJIMA I SRBNICIMA, UČITELJIMA I OSTALIM DJELATNICIMA ŠKOLE!!!

U nastavku pod VIŠE možete pogledati radove naših vrijednih prvašića...

                                    Učiteljice Lorena, Nagua i Marijana

 

                   

               

     

      
 
Ispis statistike od 1. 9. 2020.

Ukupno: 16427
Danas: 22
 
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Osnovna škola Matije Vlačića Labin / Zelenice 4, HR-52220 Labin / os-mvlacica-labin.skole.hr / ured@os-mvlacica-labin.skole.hr
preskoči na navigaciju